LEGO® Star Wars™ Hoth™ AT-ST™ - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

LEGO® Star Wars™ Hoth™ AT-ST™

Új 0-3 nem adható
Cikkszám:75322
Kor:9-99
Megjelenés éve:2022.01.01.
Alkatrészszám:586
Hoth AT-ST
38880 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

A fiatalok eljátszhatják a Star Wars: A Birodalom visszavág című film drámai akcióját a hoth-i csatából ismert AT-ST legelső LEGO® kockákból épült modelljével (75322). A lépegető egy nyitható csapóajtót és tetőt tartalmaz, így hozzáférhetsz a minifigurának kialakított pilótafülkéhez, emellett egy kerékkel működtetett, forgó fejjel, 2 rugós kilövővel és állítható lábakkal van ellátva. Klassz ajándék a 9 éves vagy nagyobb, kreatív gyerekeknek, hiszen az építőjáték 3 LEGO Star Wars™ minifigurát is tartalmaz, többek között a hóval díszített Chewbaccát, valamint egy Birodalmi Szonda droid LEGO figurát, amik kreatív játékra inspirálnak.

Interaktív építési eszközök
Ebben a kiváló minőségű készletben egy könnyen követhető építési útmutatót találsz. Emellett a LEGO Építési útmutatók alkalmazást is megnézheted, ahol intuitív, nagyító és forgó képmegjelenítő eszközökkel varázsolhatod még szórakoztatóbbá az élményt.

Klassz építőjátékok
A LEGO Csoport már 1999 óta alkot ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a Star Wars univerzumból, így a rajongók minden korosztályára széles kínálat vár.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok