Krokodil autó - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Krokodil autó

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:71458
Kor:8-99
Megjelenés éve:2023.08.01.
Alkatrészszám:494
Crocodile Car
21950 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A 8+ éves gyermekek teljes gázzal száguldhatnak az álmok birodalmába a LEGO® DREAMZzz™ Krokodil autó (71458) építőjátékszettel. Mint a sorozatban, a gyerekek megépíthetnek egy csúcsszuper autót, amely segít megmenteni Jaydent az Éjjeli vadásztól!

1 szett, 2 építési lehetőség.

A játékszett 2 építési lehetőséget és rengeteg történetvezérelt építési útmutatót tartalmaz, amely arra biztatja a gyerekeket, hogy válasszanak saját kalandot és élvezzék ki, hogy megduplázódik a játékidő. Eldönthetik, hogy egy krokodil autót építenek, amellyel legyőzhetik a rémálmokat, vagy egy szupergyors terepjárót és egy mini csónakot raknak össze, hogy üldözőbe vehessék őket. Krokodilmódban a jármű karjai és lábai mozgathatók, az elülső rácsoknál pedig egy korongvető van elrejtve, így a gyerekek a krokodil szájából lőhetik a korongokat. Autómódban a járműnek forgó kereke és levehető teteje van, hogy bele lehessen ültetni egy minifigurát.

Fantasztikus minifigurák.

Az építőjátékszett részletgazdag minifigurákat tartalmaz: Cooper, Jayden és az Éjjeli vadász, akinek menő játékmotorja és egy gonosz segítője van.

Méretek – A legnagyobb méretében a modell 8 cm magas, 45 cm hosszú és 15 cm széles.

Ezt láttad már?
close
Ok