Könyvesbolt - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Könyvesbolt

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható
Cikkszám:10270
Kor:16-99
Megjelenés éve:2020.01.01.
Alkatrészszám:2504
Bookshop
66125 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

Könyvesbolt! Tapasztald meg egy európai könyvesbolt báját ezzel a LEGO® Creator Expert Moduláris épületek készlettel! Kapcsolódj ki egy magával ragadó építménnyel, mely tele van szórakoztató technikákkal és meglepő részletekkel, többek között az emeleten található könyvespolcokkal és pénztárral, a második emeleti olvasósarokkal és erkéllyel, valamint egy tetőtéri hálószobával. Emellett találsz egy részletekkel és kiegészítőkkel teli, szomszédos városi házat, mely teljessé teszi a bájat.

  • A haladó építőknek szánt LEGO® Creator Expert Moduláris épületek készlet könyvesboltja és a szomszédos városi ház tele van meglepő részletekkel és váratlan tulajdonságokkal, melyekkel a tinédzsereknek és felnőtteknek egyaránt szórakoztató építési élményben és a kiállításával járó büszkeségben lehet része.

  • Ez a nagy, 3-emeletes LEGO® készlet rengeteg részletet tartalmaz, többek között egy kirakatot, könyvespolcokat, olvasósarkot és lakóteret a városházban. Az 5 minifigura pedig valóban életre kelti ezt a gyűjtői játékot.

  • Ez a készlet a Moduláris épületek sorozat része – az összekapcsolódó építőjáték modellek folyamatosan bővülő gyűjteménye, melyeket kombinálva olyan bámulatos utcai jeleneteket alkothatsz, melyeket építők és gyűjtők egyaránt örömmel állítanak ki.

  • A 2504 elemből álló LEGO® építőkészlet inspiráló születésnapi, karácsonyi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék lehet a tinédzserek és felnőttek számára.

  • A több mint 29 cm magas, 25 cm széles és 25 cm mély, megépíthető modell lenyűgözően mutat önmagában vagy egy nagyobb Moduláris épületek sorozat utcai jelenetének részeként.

  • A színes, lépésről lépésre vezető útmutatóval ellátott, haladó építőknek szánt készlet izgalmas építési élményt nyújt, akár egyedül éled át, akár egy szeretteddel osztod meg ezt az élményt.

  • A LEGO® Creator Expert moduláris ház játékokkal a tinédzserek és felnőttek elmerülhetnek egy kihívást jelentő építésben, melyek olyan dolgok alapján készültek, amikért lelkesednek, többek között klasszikus autókon, eredeti épületeken, vásári játékokon és még sok minden máson.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok