Kísértetkastély - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Kísértetkastély

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:10273
Kor:18-99
Megjelenés éve:2020.06.01.
Alkatrészszám:3231
Haunted House
99900 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal
A termék új.
Megvásárolnád használtan?»

Kísértetkastély! Ha szereted a szellemeket, a lidérceket és az éjszakai rémeket, akkor van számodra egy meglepetésünk – a LEGO® Kísértetkastély (10273). Szakadj ki a szürke hétköznapokból, és fedezz fel valami rendkívülit, miközben feltárod az ebben a bámulatos építési projektben rejtőző izgalmakat és meglepetéseket.

A rémisztően klassz részletek életre keltik a történetet

Mielőtt felfedeznéd az összes benne rejlő részletet, szánj időt a bámulatos kísértetkastély-modell megépítésére! A házat kinyithatod, így könnyedén felfedezheted a belsejét, ahol találsz egy működő szabadesésjátékot, emellett a torony teteje is automata ajtókkal van ellátva. Nézd meg a rémisztő hatású, záródó bejárati ajtókat! Egészítsd ki LEGO Powered Up alkatrészekkel (külön kaphatók), amelyek segítségével a Powered Up alkalmazáson keresztül irányíthatod a készletet.

Izgalmakkal teli építési projekt

Ez a Kísértetkastély a LEGO építőkészletek gyűjteményének része, amelynek ötletes kialakítását a felnőttek imádni fogják. Ez a modell rémisztően klassz születésnapi vagy karácsonyi ajándék lehet. Egy újfajta csomagolást vezettünk be, hogy a felnőtt építők könnyebben megtalálhassák az érdeklődési körüknek és a szenvedélyüknek megfelelő termékeket. Legyen szó a sportról, a filmekről, a művészetről, a járművekről, a híres épületekről vagy a vásári jellegzetességekről, a LEGO-készletek építőkockái segítségével mind életre kelthető. Mivel az új csomagoláson egyértelműen fel van tüntetve, hogy az adott termék milyen érdeklődési körhöz köthető, úgy döntöttünk, megszüntetjük a Creator Expert márkanevet. Bár a márkanév a jövőben nem fog szerepelni a csomagoláson vagy a kommunikációs anyagainkban, termékcsaládunk ugyanúgy tartalmazza majd a haladó szintű, gyűjthető készleteket, amelyek garantáltan hosszú órákon át biztosítják az építés örömét.

Ezt láttad már?
close
Ok