Kaszkadőr verseny - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Kaszkadőr verseny

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:60299
Kor:5-99
Megjelenés éve:2021.10.01
Alkatrészszám:73
8990 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Azok a fiúk és lányok, akik imádnak versenyezni, odalesznek ezért a LEGO® City Kaszkadőr verseny (60299) játékkészletért, ami tartalmaz 2 lendkerekes motorkerékpárt a lenyűgöző, egykerekes mutatványokhoz és légi kunsztokhoz. A gyermekek emellett találnak egy átépíthető indítórámpát és egy tűzgyűrűs kaszkadőrpályát is. Egyszerűen csak ki kell egészíteniük a vezető és a LEGO City TV-ből ismert Duke DeTain minifiguráival, és kezdődhet is a látványos kaszkadőrakció!

Tartalmaz egy digitális építési útmutatót az 5 éves vagy nagyobb gyermekeknek
A játékkészlet tartalmaz egy lépésről lépésre vezető, nyomtatott építési útmutatót és Instructions PLUS-t is. Az okostelefonokon és tableteken elérhető, ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazás részeként ez az interaktív építési útmutató közelítő és forgó képmegjelenítő eszközöket tartalmaz, így a LEGO építés gyerekjáték lesz.

Klassz játékok gyermekeknek
A LEGO City Stuntz készletek lendkerekes motorokkal, valósághű szerkezetekkel és szórakoztató szereplőkkel repítik a gyermekeket az akció sűrűjébe, ahol életszerű helyzeteken alapuló, fantáziadús szerepjáték vár rájuk. Ha még több kaszkadőri látványosságra vágysz, kombináld a LEGO City Stuntz univerzum további játékkészleteivel!

Ezt láttad már?
close
Ok