Kaszkadőr aréna dupla hurokkal - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Kaszkadőr aréna dupla hurokkal

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:60339
Kor:7-99
Megjelenés éve:2022.06.01
Alkatrészszám:598
51497 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Ez a LEGO® City Kaszkadőr aréna dupla hurokkal (60339) játékkészlet telis-tele van funkciókkal, amit 2 lendkerekes kaszkadőrmotor és egy monster truck egészít ki, a rámpával pedig valódi kaszkadőrmutatványokat adhatsz elő. Az arénakellékek között egy lángoló falat, csattogó kígyóhurkot, egy tűzhurkot és még rengeteg vagány kiegészítőt is találsz. Csak egészítsd ki a 7 minifigurával, köztük 2 kaszkadőrmotorossal, és kezdődhet is az izgalmas verseny.

Szórakoztató építési- és játékélmény a 7 éves vagy nagyobb gyerekeknek
A LEGO City Stuntz játékkészlet minden modelljéhez egy könnyen követhető építési útmutató tartozik, így a gyerekek élvezhetik a saját LEGO játékaik megépítésével járó izgalmat, de akár a barátaikhoz vagy családtagjaikhoz csatlakozva is belevághatnak az építési élménybe.

A gyerekek a műsor sztárjaivá válhatnak!
A LEGO City játékkészletek valósághű járművekkel, funkciókban gazdag épületekkel és inspiráló szereplőkkel repítik a gyerekeket az akció sűrűjébe, ahol mókás játék vár rájuk. Ha még nagyobb kaszkadőri látványosságra vágysz, kombináld a LEGO City Stuntz sorozat további készleteivel.

Ezt láttad már?
close
Ok