Kastélyszálló - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Kastélyszálló

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:42638
Kor:12-99
Megjelenés éve:2024.06.01.
Alkatrészszám:1311
Castle Bed and Breakfast
34890 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Inspiráld a 12 éves vagy annál idősebb gyermekeket és tinédzsereket azáltal, hogy megépíthetik saját francia stílusú kastélyukat a Kastélyszálló (4263) játék szállodával.

A részletgazdag, 3 emeletes modellhez 4 LEGO® Friends minibaba-figura, egy kutyafigura és rengeteg kiegészítő tartozik, így a gyerekek színpadot állíthatnak a vendégváró kalandok eljátszásához.

A szett elmeséli Renée történetét, aki felújította ezt a történelmi kastélyt, és egy otthonos szállodává alakította. Az első emeleten a recepció és az üvegház található. A második emeleten egy hálószoba, egy komfortos nappali és egy erkély található. Keresd meg a harmadik emeleten a fő lakosztályt és a fürdőszobát, amelyben lábas kád van, majd fedezd fel a rejtélyes padlást és a történelmi ereklyéket.

Ez a szállodás játékszett remek ajándékötlet olyan gyerekeknek és tiniknek, akik imádják az építési projekteket, és szeretnének összerakni egy gyönyörű LEGO kastélyt.

Telis-tele van kiegészítőkkel, így a gyerekek kifejezhetik kreativitásukat, miközben bebútorozzák az épületet, és felkészülnek a vendégek, Zac, Olly és Aliya fogadására.

Az 1311 elemből álló, gyerekeknek készült szállodás játékszett 31 cm magas, 21 cm széles és 12 cm mély.

Ezt láttad már?
close
Ok