Jazz Quartet - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Jazz Quartet

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:21334
Kor:18-99
Megjelenés éve:2022.06.28.
Alkatrészszám:1606
Jazz Quartet
40689 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal
A termék új.
Megvásárolnád használtan?»

Hangolódj rá a zenére, és komponálj egy jazz mesterművet! Alkosd meg saját LEGO® Ideas Jazz Quartet (21334) szettedet, ami egy zongorista, basszista, trombitás és dobos kockákból épült figuráit tartalmazza dinamikus pózokban. Emellett a hangszereik megépíthető modelljeit is megtalálod – egy nagy zongorát, nagybőgőt, trombitát és dobfelszerelést.

Osztozz az örömben
Ez a gyűjthető és kiállítható modell nagyszerű meglepetés saját magadnak, és a lehető legjobb ajándék jazzrajongóknak és a zene szerelmeseinek. Mindegyik zenészhez és hangszerhez különálló építési útmutató tartozik, így a családoddal, a barátaiddal vagy a zenésztársaiddal is osztozhatsz a vidám, kreatív élményben. Ha elkészültek az építmények, a quartetet bármilyen színpadi felállásban összeállíthatod a kiállításhoz.

Tápláld a szenvedélyed
Üdvözlünk a felnőtteknek készült LEGO szettek világában, amik olyan stílusos, kiváló minőségű modellek válogatását tartalmazzák, amikre érdemes időt szentelned. Bármi legyen is az érdeklődési köröd, egész biztosan vár rád egy építőkészlet.

Ezt láttad már?
close
Ok