Izabella bűvös ajtaja - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Izabella bűvös ajtaja

Új 0-3 nem adható
Cikkszám:43201
Kor:5-99
Megjelenés éve:2021.12.01
Alkatrészszám:114
Isabela’s Magical Door
6990 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

A LEGO® ǀ Disney Izabella bűvös ajtaja (43201) készletben rengeteg varázslat lapul, hiszen találsz benne egy nyitható „ajtót” zárral és egy központi épülettel, egy matricalapot, amivel a gyerekek tetszésük szerint varázsolhatják egyedivé a szettet, valamint egy nyomtatott építési útmutatót és a digitális Instructions PLUS-t is. A LEGO Építési útmutatók alkalmazással a gyerekek felnagyíthatják, megforgathatják és megjeleníthetik a modell képét a képernyőn. Az útmutatást nyújtó folyamat során méga fiatalabb építők is építőmestereknek érezhetik magukat... ez szuper!

Játssz bárhol!
A Disney Encanto rajongókra rengeteg kreatív szórakozás vár ezzel a hordozható építőjátékkal. Játszhatnak vele önmagában, de akár más LEGO ǀ Disney készletekkel is kombinálhatják (külön kaphatók). Emellett a szett funkciói és fantáziadús részletei végtelen játékra inspirálnak.

Egyedülálló szereplők
Ezzel a varázslatos LEGO ǀ Disney készlettel a gyerekek gyorsan belevághatnak a játékba a 3 mikrofigura társaságában – Disney Izabellával, Louisával és Mirabellel –, valamint egy madár és 3 pillangó LEGO figurával. Ez a kiváló minőségű készlet szuper ajándék olyan gyerekeknek, akik a legújabb játékokkal szeretnének játszani.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok