Hullámvasút hurokkal - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Hullámvasút hurokkal

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:10303
Kor:18-99
Megjelenés éve:2022.07.01.
Alkatrészszám:3756
Loop Coaster
163163 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal
A termék új.
Megvásárolnád használtan?»

Ülj bele! Ideje újra átélni a kedvenc hullámvasútjaid izgalmait. De várj csak - ne kapkodj! Ez a LEGO® Hullámvasút hurokkal (10303) egy felnőtteknek szánt építési projekt. Szóval használd ki az idődet, miközben a működő hullámvasútmodell összes részletét megalkotod!

Fordulók és kanyarok
A gravitációs elven működő hullámvasút 1 szerelvényt és egy nyitható korlátokkal és irányítópanellel ellátott beszállóállomást tartalmaz. Engedd rá a biztonsági hevedereket az utasokra, hogy rögzítsd őket a kocsikban! Ezután engedd fel a féket, hogy a felvonó aljára kerüljön a szerelvény. Aktiváld a felvonót, és élvezd az utat, miközben a kocsik átszáguldanak a hullámvasút hurkain és kanyarjain! Fejleszd tovább a hullámvasutat a LEGO Powered Up segítségével (külön kapható), hogy motorizáld a felvonót! A kiegészítők között padot és térképet, lufis kocsit, pereces bódét, hot dogos standot és magasságmérőt is találsz.

Vajon hol lyukadsz ki legközelebb?
Élvezd a minőségi időtöltést a haladóknak szánt LEGO készletekkel, amik olyan felnőtteknek készültek, akik imádják a lebilincselő építményeket és a bámulatos, kiállítható modelleket.

Ezt láttad már?
close
Ok