Hot dog árus büfékocsi - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Hot dog árus büfékocsi

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:42633
Kor:4-99
Megjelenés éve:2024.01.01.
Alkatrészszám:100
Hot Dog Food Truck
5585 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A 4 éves vagy nagyobb gyerekek, akik szeretik az ételekkel kapcsolatos játékot, sokféle történetet találhatnak ki a LEGO® Friends Hot dog árus büfékocsi (42633) játékkal.

Ez a szett segít a kicsiknek megtanulni építeni, és tartozik hozzá egy megépíthető utánafutó, 2 minibaba-figura, egy macskafigura és ételes kiegészítők, hogy inspirálják a játékot.

Ez a szett remek ajándék lehet a gyerekek születésnapjára vagy bármelyik másik alkalomból.

A kezdő kis séfek, akik szeretnek játszani, segíthetnek Kayának elkészíteni és felszolgálni a hot dogokat. Leo a macskájával, Churróval megy a büfékocsihoz, és örömmel beszélget Kayával a különféle étel- és italválasztékról, amelyek közt vegán hot dog, ketchup, mustár és gyümölcslevek találhatók.

A 4 éves kortól ajánlott LEGO készletek gyors és szórakoztató építési élményt kínálnak a gyerekeknek. Minden szetthez egy hasznos kezdőkocka is tartozik – egy strapabíró alap, amire a gyerekek felépíthetik a jelenetet.

A LEGO Builder appal a gyerekeddel együtt intuitív építési kaland vár rátok. Nagyítsátok fel és forgassátok meg a modellek 3D-s változatát, mentsétek el a készleteket, és kövessétek nyomon a haladásotokat!

Méretek – A büfékocsi 9 cm magas, 18 cm hosszú és 7 cm mély.

Ezt láttad már?
close
Ok