Holdújévi felvonulás - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Holdújévi felvonulás

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:80111
Kor:8-99
Megjelenés éve:2023.01.01.
Alkatrészszám:1653
Lunar New Year Parade
42900 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Ünnepeld meg a nyúl évének kezdetét ezzel a 8 éves kortól ajánlott LEGO® Holdújévi felvonulás építőkészlettel (80111)! Az elképesztően játékos, ünnepi dekoráció 3 összeilleszthető szekeret tartalmaz. Told meg a nyulas és a LEGO témájú szekereket, hogy megmozgasd velük a megépíthető nyulat és sárkányt, majd told meg a zenészek szekerét is, hogy a rajta lévő dobos minifigura automatikusan dobolni kezdjen! A készlet mindegyik modellhez különálló útmutatókat tartalmaz, így a családtagok és a barátok együtt építhetnek.

Építs, játssz és állítsd ki!

Keltsd életre a színpompás, kockákból épült felvonulást 18 LEGO minifigurával, amik között egy nyúljelmezbe bújt előadót, 2 álarcos előadót, 5 darab, hangszerekkel ellátott zenészt, valamint LEGO előadókat is tartalmaz, akik Monkie Kidnek, kalóznak, űrhajósnak és lovagnak vannak beöltözve.

Tanulást segítő szórakozás.

A gyűjthető LEGO Hagyományőrző ünnepségi készletek csodálatos ünnepi ajándékok gyerekeknek és bárkinek, aki érdeklődik az ázsiai kultúra iránt, hiszen izgalmas építési kihívást és órákon át tartó, kreatív játékot nyújtanak.

Holdújévi ünnepi dekoráció – A nyúlszekér modell 15 cm magas, 15 cm hosszú és 10 cm széles.

Ezt láttad már?
close
Ok