Holdújév dekoráció - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Holdújév dekoráció

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:80110
Kor:8-99
Megjelenés éve:2023.01.01.
Alkatrészszám:872
Lunar New Year Display
38900 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Alkoss 2 látványos, kiállítható holdújévi modellt ezzel a 8 éves kortól ajánlott LEGO® készlettel (80110), ami telis-tele van tradicionális ünnepi szimbólumokkal! Ezeket a dekoratív, megépíthető modelleket együtt vagy külön-külön is kiállíthatod otthon vagy a munkahelyeden. Az egyik megépíthető aranyöntvényeket tartalmaz Yuan Bao designban, valamint koi halat a jó szerencséhez, vörös borítékokat a jókívánságokhoz és szerencséhez, és a „Zhao Cai Jin Bao” üdvözletet, ami szerencsét és kincseket vonz az otthonodba. A második modell egy nagy, megépíthető bazsarózsát, kis bazsarózsákat, valamint a „Hua Kai Fu Gui” üdvözletet tartalmazza, ami jólétet és boldogságot jelent.

Építsetek együtt!

Szórakoztató elfoglaltság, ami minden holdújévi ünnepséget feldob! A készlet különálló építési útmutatókat tartalmaz a két modellhez, így a családtagok és a barátok könnyedén osztozhatnak a mókás, kreatív élményben.

Remek ajándékok.

A gyűjthető, Hagyományőrző ünnepségi LEGO építőjátékok szuper ünnepi meglepetések a kreatív gyerekeknek és bárkinek, aki érdeklődik az ázsiai kultúra iránt.

Egyenként vagy párban is kiállítható – A megépíthető modellek mindegyike 21 cm magas, 21 cm széles és 8 cm mély.

Ezt láttad már?
close
Ok