Hokuszai – A nagy hullám - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Hokuszai – A nagy hullám

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:31208
Kor:18-99
Megjelenés éve:2023.01.01
Alkatrészszám:1810
Hokusai - The Great Wave
34300 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A művészet és a klasszikus festmények szerelmesei imádni fogják ezt a hihetetlen, felnőtteknek tervezett LEGO® Art építőkészletet. Megalkothatod a világ egyik legikonikusabb műalkotásának LEGO változatát, A nagy hullám (31208) című Hokuszai művet. A lebilincselő építési folyamat során teljesen kikapcsolódhatsz, és elmerülhetsz a kreatív vidámságban és a teljes koncentrációban.

Állítsd ki a művészet iránti szenvedélyedet!
Alkosd újra Hokuszai A nagy hullám című művét a LEGO kockák rétegeiből, amikből egy híresen merész és drámai dimenziójú műalkotás születik. Saját, kiváló minőségű otthoni dekorációd építése során olvasd be a QR-kódot és hallgasd meg a hanganyagot, aminek a segítségével még jobban elmerülhetsz a projektedben. Fejezd be az alkotást egy dekoratív lapocskával, ami Hokuszai aláírását ábrázolja, majd akaszd ki büszkén a falra!

Pihentető LEGO szettek felnőtteknek
A LEGO® Art készletek lehetőséget nyújtanak a felnőtteknek ahhoz, hogy magával ragadó építési projektekbevágjanak bele, amik megnyugtató és pihentető érzést keltenek. Olyan fantasztikus és innovatív szettek között válogathatsz, amik a képzőművészet, a zene és a filmművészet világának ikonjait ünneplik. Bármelyik fali dísz nagyszerűen fog mutatni az otthonodban vagy az irodában.

Ezt láttad már?
close
Ok