Hófehérke ékszerdoboza - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Hófehérke ékszerdoboza

Új 0-3 nem adható
Cikkszám:43276
Kor:6-99
Megjelenés éve:2024.06.01.
Alkatrészszám:358
Snow White's Jewellery Box
0 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

Szerezz örömet a 6+ éves gyerekeknek és Disney-rajongóknak a LEGO® ǀ Disney Hófehérke ékszerdoboza (43276) megépíthető játékszettel!

Tartalmaz egy dobozt, amelynek felnyitható a fedele, a két oldalán pedig egy-egy fogantyú található, amelyek meghúzásával fel lehet fedni a titkos helyiségeket. A készlet része még egy kard, egy láncos zár, Hófehérke és a Gonosz királynő LEGO ǀ Disney minibaba-figurái, és egy színes karkötő rengeteg díszítőelemmel, amit megtervezhetsz, viselhetsz, vagy megoszthatsz másokkal.

Ez a Disney építőkészlet segít fejleszteni a gyerekek magabiztosságát, és inspirálja a kreatív játékot, miközben a titkos helyiségekkel játszanak, vagy épp kedvük szerint díszítik a karkötőt.

A modell remekül kombinálható a LEGO ǀ Disney választék más (külön kapható) építőkészleteivel. A gyerekek és a felnőtt rajongók egyaránt értékelni fogják az építőszett minden részletét, és együtt lelhetik örömüket abban, hogy megépítik az egyik legújabb, Disney ajándékként kapott játékot.

A gyerekekre egyszerű és intuitív építési élmény vár a LEGO Builder appal! Az alkalmazásban a fiatalok felnagyíthatják és megforgathatják a modellek 3D-s változatát, készleteket menthetnek el, és nyomon követhetik a haladásukat.

A 358 elemből álló, megépíthető játékkészletben található egy ékszerdoboz, amely 11 cm magas, 17 cm széles és 10 cm mély.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok