Heartlake City zenei tehetségkutató - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Heartlake City zenei tehetségkutató

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:42616
Kor:7-99
Megjelenés éve:2024.01.01.
Alkatrészszám:669
Heartlake City Music Talent Show
22335 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Azok a gyerekek, akik imádják a tehetségkutatókat, rendezhetnek egy koncertet a LEGO® Friends Heartlake City zenei tehetségkutató játékszettel (42616), amely lányoknak, fiúknak és 7+ éves gyermekeknek készült.

A szetthez tartozik egy játék zenei színpad, színpad mögötti területtel, zsűriasztallal, 4 minibaba-figurával és rengeteg kiegészítővel.

Ez a gyermekjátékszett órákon át tartó, vidám játékot nyújt. A különféle zenészekkel a gyerekek egy igazi show-t rendezhetnek. Ott van Ley-La, az énekes, egy szintetizátoros, egy dobos speciális vezérléssel, amely ha elfordul, mozgatja a két figurát az előadás közben.

A drámai pillanatok megalkotása hatalmas móka, ahogy a gyerekek ráteszik Ley-Lát a forgó platformra, hogy készen álljon a nagy belépőjére.

A történetmesélés folytatódik, miközben a versenyzők a színfalak mögött pihennek. Majd a gyerekek eljátszhatják a finálét, miközben Andrea a zsűriasztal gombjainak segítségével kiválasztja a nyertes produkciót.

Ez a játék vidám zenei témájú ajándékötlet a gyerekeknek, és egy remek építőkészlet, amely segíti a szociális és érzelmi készségek fejlődését.

Méretek – A 669 elemből álló szett a nagyszínpaddal 22 cm magas, 28 cm széles és 17 cm mély.

Ezt láttad már?
close
Ok