Gördeszkapark - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Gördeszkapark

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:60364
Kor:6-99
Megjelenés éve:2023.06.01.
Alkatrészszám:454
Street Skatepark
17392 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A 6 éves vagy nagyobb gyerekek és gördeszkarajongók imádni fogják ezt a LEGO® City Gördeszkapark szettet (60364). A készlet telis-tele van inspirációval a fantáziadús játékhoz, emellett kombinálható rámpamodulokat is tartalmaz a park különféle elrendezéseihez. A szettben egy BMX biciklit, gördeszkát, rollert, görkorcsolyát, 4 minifigurát és egy LEGO Útelemet is találsz, amivel összeillesztheted a LEGO City kínálat más készleteivel.

Magával ragadó építési és játékélmény
A készlethez egy könnyen követhető, nyomtatott építési útmutató, valamint egy digitális útmutató is tartozik, ami a LEGO Builder appban található. Ezzel az intuitív „építőtárssal” a gyerekek építés közben felnagyíthatják, megforgathatják és minden szögből megjeleníthetik a modellek képét. Az appban emellett nyomon követhetik az építési folyamatot, illetve virtuális játékkészleteket fedezhetnek fel és menthetnek el.

Klassz, kreatív játékok gyerekeknek
A LEGO City játékkészletek részletgazdag épületeket, valósághűjárműveket és szórakoztató szereplőket tartalmaznak, amik hétköznapi hősökön és életszerű eseményeken alapuló, végtelen, fantáziadús játékra bátorítják a gyerekeket.

A standard elrendezésű gördeszkapark szett 19 cm magas, 44 cm széles és 25 cm mély.

Ezt láttad már?
close
Ok