Ghost és Phantom II - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Ghost és Phantom II

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:75357
Kor:10-99
Megjelenés éve:2023.09.01.
Alkatrészszám:1394
Ghost & Phantom II
74990 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A rajongók eljátszhatják a Star Wars: Ahsoka emlékezetes jeleneteit a Ghost és Phantom II (75357) csillaghajók LEGO® kockákból épült modelljeivel. A megépíthető Ghost modell 2, karral aktiválható rugós kilövővel van felszerelve, van rajta egy kétüléses vezetőfülke a LEGO® minifiguráknak, levehető első résszel. Emellett tartalmaz 2 felnyitható ajtót és egy leválasztható tornyocskát ágyúval (nem tud lőni) és hellyel a LEGO minifigurának. A Phantom II sikló vezetőülése felnyitható a minifigura számára, és van rajta egy tárolóegység. 5 Star Wars™ szereplő is tartozik a szetthez, köztük Hera Syndulla LEGO minifigurája és Chopper (C1-10P) LEGO droid figurája.

Az építés új módja.

Helyezd a kreatív élményt új dimenzióba a LEGO Builder appal, amellyel felnagyíthatod és elforgathatod a modellek 3D-s digitális verzióját, és követheted vele az építés menetét is.

Ajándékötlet.

Ez az építőjáték nagyszerű ajándék a 10 éves vagy nagyobb gyermekeknek, mert része annak a hatalmas LEGO Star Wars választéknak, amely felkelti a Star Wars rajongók minden korosztályának érdeklődését.

Építs és játssz! - A Ghost csillaghajó 12 cm magas, 34 cm hosszú és 26 cm széles.

Ezt láttad már?
close
Ok