Földgömb - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Földgömb

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:21332
Kor:18-99
Megjelenés éve:2022.02.01.
Alkatrészszám:2585
The Globe
79900 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal
A termék új.
Megvásárolnád használtan?»

Ma hová szeretnél utazni? Álmodozz a következő úti célodról, miközben megépíted a Földgömböt (21332). A rajongó tervező által alkotott és a LEGO® Ideas csapat által életre keltett, kiállítható modell egy régimódi földgömb pörgő mozgásával van kialakítva, LEGO Technic elemek segítségével, amit sötétben világító, kontinensek és óceánok neveivel díszített lapocskák egészítenek ki. Emellett megépíthető hajó és iránytű ikonokat, valamint egy „The Earth” névtáblát is találsz, amivel teljessé varázsolhatod ezt az elbűvölő dekorációt, ami bármelyik otthont vagy irodát fel fogja dobni.

Utazz anélkül, hogy elhagynád az otthonod
A 2585 építőelem utazása egyetlen kockával kezdődik, amihez egy illusztrált útmutató is tartozik, hogy lépésről lépésre végigvezessen az építési kalandon. Ez a gyűjthető modell a lehető legjobb ajándék saját magadnak vagy az utazás szerelmeseinek.

Kapcsolódj ki, csomagold ki és lazíts
Üdvözlünk a felnőtteknek szánt LEGO készletek világában – ez egy olyan hely, ahol megnyugtató, koncentrációt illetve a kezeidet is igénylő kreatív építés vár. A világ csodáitól kezdve a mozivászon varázsán át egészen a popkultúra ikonjaiig, egész biztosan megtalálod a neked való LEGO készletet.

Ezt láttad már?
close
Ok