Fender® Stratocaster™ - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Fender® Stratocaster™

Új 0-3 nem adható
Cikkszám:21329
Kor:18-99
Megjelenés éve:2021.10.01.
Alkatrészszám:1074
Fender Stratocaster
41900 Ft37800 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

Alkosd meg saját, kockákból épült, 1970-es évekbeli Fender® Stratocaster® gitárodat és 65 Princeton® Reverb erősítődet ezzel a LEGO® Ideas készlettel (21329)! Elevenítsd fel a legendás zenészek emlékét, akik Stratocaster® gitáron játszottak, miközben megépíted a hangszer ikonikus íveit, amiket olyan autentikus részletekkel egészíthetsz ki, mint a beállítható tremolókar, a hangszedőváltó és a hangolókulcsok. A megépíthető erősítő levehető panelekkel van kialakítva, így könnyedén megnézheted az alaplapot, a visszhangtartályt, a hangszórót és más, belső részleteket. Emellett gumikábeleket is találsz, amiket a gitárra és a lábkapcsolóra köthetsz.

Lenyűgöző dekoráció
A készlet kockáiból pirosban vagy feketében is megépítheted a gitárt, emellett 4 különböző színű gitárpengetőt és egy elegáns, összecsukható gitárállványt is találsz, amikkel teljessé varázsolhatod ezt a bámulatos dekorációt. Továbbá egy LEGO kockákból épült Fender logót ábrázoló matricát is tartalmaz, amit az igazi gitárodra vagy erősítődre ragaszthatsz.

Bámulatos, gyűjthető darab
Ez az építőkészlet a felnőtteknek szánt LEGO készletek gyűjteményének része. Nagyszerű ajándékötlet gitárosoknak, Fender rajongóknak, a zene szerelmeseinek és a lelkes LEGO építőknek.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok