Félelmetes kalózsziget - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Félelmetes kalózsziget

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:40597
Kor:8-99
Megjelenés éve:2023
Alkatrészszám:214
Scary Pirate Island
15900 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Félelmetes kalózsziget! A LEGO® rajongók megünnepelhetik a Halloweent és saját kalandokba vághatnak a Félelmetes kalózsziget (40597) készlettel! A szigeten található egy cápafej, melynek szája egy barlangot rejt, és van egy hátborzongató kastélyrom is lépcsőkkel. A felfedezők egy arannyal és ékszerrel teli kincsesládára, egy koponyára és egy denevérre bukkanhatnak. Egy kalóz evez tutajon a sziget felé, akinél evező és kard van. Halloween-ajándék 8+ éves gyermekeknek, ez a szett ideális arra, hogy kiállítsák vagy hogy mókával teli történeteket játszanak el.

Ünnepeld a Halloweent! - A LEGO® Creator Félelmetes kalózsziget egy építőjáték gyermekeknek, amelyhez tartozik egy cápafej, egy kastélyrom, egy denevér és egy csónakos kalózfigura.

Ajándékötlet 8 éves kortól - Ajándékozd ezt a 214 elemből álló szigetet olyan kis építőknek, akik rajonganak a kalózokért és ijesztő történetekről álmodnak.

Játssz bárhol! - A sziget 13 cm magas, 12 cm hosszú és 9 cm mély – tökéletes méretű az otthoni játékhoz, de a gyermekek bárhová magukkal is vihetik.

Ezt láttad már?
close
Ok