Fehér Sárkány lovas repülője - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Fehér Sárkány lovas repülője

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:80020
Kor:7-99
Megjelenés éve:2021.03.01.
Alkatrészszám:565
White Dragon Horse Jet
29900 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Lepd meg kis hősödet egy mókás, izgalmas építési élménnyel és órákig tartó kreatív játékkal, ami ebben a LEGO® Monkie Kid™ repülőgépes játékkészletben (80020) vár rá. A kiváló minőségű ajándék tartalmazza Mei Fehér Sárkány lovas repülőjét 2 rugós kilövővel és 2 korongvetővel, egy megépíthető és működő italautomatát, beállítható robotpókot, pókcsapdát és egy korongvető légdeszkát is. A gyermekek Mei bőrébe bújva, a macska, Mo oldalán megmenthetik a városlakókat a Spider Queen Huntsmanjétől, 3 minifigura és egy LEGO figura segítségével.

Digitális útmutató
A lépésről lépésre vezető útmutatót megtalálod a dobozban, emellett a gyermekek imádni fogják az intuitív Instructions PLUS használatát az ingyenes LEGO Building Instructions alkalmazásban, hogy láthatóvá tegyék a modelleket építés közben.

Klassz építőjátékok
A LEGO Monkie Kid építőkészletek a kínai kultúrában gyökereznek. A Majomkirály legendáját gondolják újra az innovatív történetmesélésen keresztül, ami építés és játék közben fejleszti a gyermekek kreativitását, alkalmazkodóképességét és optimizmusát.

Ezt láttad már?
close
Ok