Extra DOTS - 8. sorozat – Csillogás és ragyogás - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Extra DOTS - 8. sorozat – Csillogás és ragyogás

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:41803
Kor:6-99
Megjelenés éve:2023.01.01
Alkatrészszám:115
Extra Dots Series 8 - Glitter and Shine
1265 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A 6 éves vagy nagyobb, kreatív gyerekek és a kézművesrajongók imádni fogják ezt az Extra DOTS - 8. sorozat – Csillogás és ragyogás (41803) csomagot! Minden LEGO® DOTS készlettel kompatibilis, így ezek az extra lapocskák lehetőséget nyújtanak a gyerekeknek, hogy testre szabják az alkotásaikat, amiket bármikor megváltoztathatnak, hogy passzoljanak a szenvedélyükhöz, a stílusukhoz vagy a szobájukhoz.

Extra kreativitás egyetlen csomagban
A csomag 105 színes lapocskát tartalmaz, köztük színes, áttetsző, csillogós és 3D-s csillagot ábrázoló lapocskákkal, valamint 10 mintás lapocskát a 16-ból, amik különböző szenvedélyekre fókuszálnak, például a zenére, a szeretetre, az állatokra és a világűrre.

Kreatív designkészlet
A DOTS készletek bevezetik a gyerekeket a LEGO játék és kreativitás nyújtotta vidámságba, miközben megalkotják és feldíszítik a különféle tárgyakat. Ez a csomag mindegyik DIY szetthez passzol (külön kaphatók), hiszen a varázslat és az irányítás csakis a gyerekek képzelőerején múlik. A készlet nagyszerű extra ajándék gyerekeknek, akik megérdemelnek egy kis meglepetést, hiszen a segítségével számtalan kreatív lehetőséggel bővíthetik a játékot.

Ezt láttad már?
close
Ok