Elza és a Nokk jégistállója - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Elza és a Nokk jégistállója

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:43209
Kor:4-99
Megjelenés éve:2022.03.01
Alkatrészszám:53
7880 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Segíts a 4 éves vagy nagyobb gyerekeknek fejleszteni az építési készségeiket ezzel a LEGO® ǀ Elza és a Nokk jégistállója (43209) készlettel, ami egy erdei istállót, minifigurát és LEGO lófigurát tartalmaz, valamint egy interaktív digitális építési útmutatót, amivel az építés még jobb szórakozás lesz. Az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban az intuitív nagyító és forgató eszközök segítségével a gyerekek építés közben megjeleníthetik a valódi modell képét.

Játék, építés és fejlődés
Ez a 4 éves kortól ajánlott készlet nagyszerű játékélménnyel fejleszti a gyerekek önbizalmát, míg a hasznos kezdőkockák egy stabil alapot nyújtanak a fiataloknak az építéshez. A játék már az építéssel elkezdődik, ám itt még nem ér véget.

Szuper családi szórakozás
A 4 éves kortól ajánlott építőjátékok a felnőttek számára is nagyszerűek ahhoz, hogy osztozzanak a fiatalokkal az építési szórakozásban. Ám ha a felnőtteknek is újak a LEGO építőjátékok, akkor sem kell aggódni – a gyerekek átvehetik az irányítást az építés fölött, hiszen a készlethez egy illusztrált útmutató tartozik, ami azoknak is megkönnyíti az építési folyamatot, akik még csak most tanulnak olvasni.

Ezt láttad már?
close
Ok