Élet az óvodában - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Élet az óvodában

Új Raktáron
Cikkszám:10992
Kor:2-99
Megjelenés éve:2023.06.01.
Alkatrészszám:67
Life at the Day-Care Center
15654 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A 2 éves vagy nagyobb gyerekekre rengeteg móka vár a barátaikkal a LEGO® DUPLO® Városi kalandok Élet az óvodában (10992) készlettel. Ezzel a fejlesztő játékkészlettel a gyerekek napi rutinokat játszhatnak el, miközben megismerkednek a számokkal és a színekkel.

Telis-tele valósághű szórakozással.

A készlet telis-tele van kreatív elfoglaltságokkal, amik segítségével a szülők és gyerekek közös játékhelyzeteket játszhatnak el, akárcsak egy valódi óvodában. A gyerekekre ujjfestés vár a művészeti teremben, de akár haraphatnak is valami finomat. A kerekesszékes karakter legurulhat a rámpán, hogy csatlakozzon a barátaihoz az udvaron, miközben rollereznek. A szülők emellett a kézmosás fontosságát is megtaníthatják a kicsiknek a fürdőszobában, ahol egy vécét és egy mosdókagylót is találnak.

Az érzékek fejlesztése.

Akárcsak az összes többi LEGO DUPLO játék, úgy ez a készlet is élénk színekben pompázó kockákat tartalmaz, amiket a kicsik könnyedén felvehetnek és építhetnek velük, míg a számos szövetszőnyeg egy tapintható elemmel egészíti ki a játékot. A LEGO DUPLO készletek segítenek a gyerekeknek az őket körülvevő világ érzékelésében, hiszen ismerős helyszíneket és sokszínű karaktereket is tartalmaznak.

Apró kezekre tervezve – Ez az építőjáték 13 cm magas és 19 cm széles, amit könnyedén kombinálhattok más LEGO® DUPLO® játékokkal is, így még több valósághű játékra bátorít.

Ezt láttad már?
close
Ok