Édesség karkötők - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Édesség karkötők

Új
Cikkszám:41910
Kor:0-0
Megjelenés éve:2021.01.01
Alkatrészszám:34
2990 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

A kreativitás csak rád vár! A DIY kézműves készletek iránt rajongó fiúk és lányok egyaránt imádni fogják ezt a limitált kiadású, egyedi LEGO® DOTS (41910) Édesség karkötők játékot! Az aranyos kézműveskedő projektre inspiráló, DIY karkötőkészlettel a gyermekek megtervezhetik az ékszert barátaikkal, majd úgy alakítgathatják a karkötőket, ahogyan csak szeretnék.

Csillogó, édes karkötő
Ez a karkötőkészítő készlet 2 állítható, egysoros pántot tartalmaz sárga és rózsaszín színekben, melyek a nagyobb és kisebb csuklókra is illeszkednek. A csomagban 32 válogatott csempét találsz, köztük imádni való rózsaszín csillámosat és klassz édességmintájú csempéket is. A fiúk és lányok ihletet meríthetnek a készletben található ötletekből arra, hogyan díszítsék fel a karkötőket, de akár saját, egyedi dizájnnal is előállhatnak.

Kreatív, megosztható móka a csomagban
Ez a kreatív kézműves készlet lehetőséget nyújt a gyermekek számára ahhoz, hogy a stílusukhoz illő karkötőket készítsenek, melyeket abarátaikkal is megoszthatnak. A barátok variálhatják egymás dizájnjait, így igazán egyedi darabokat alkothatnak – ezeknél a karkötőknél nincsenek határok! Ez a készlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen más alkalomra szóló ajándék.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok