Disney hercegnők piactéri kalandjai - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Disney hercegnők piactéri kalandjai

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:43246
Kor:6-99
Megjelenés éve:2024.01.01.
Alkatrészszám:817
Disney Princess Market Adventure
36055 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Nyűgözd le és szórakoztasd a Disney Princess rajongókat és a 6 éves vagy nagyobb gyerekeket ezzel a részletgazdag LEGO® Disney Princess: Disney hercegnők piactéri kalandjai (43246) építőjátékkal!

A doboz tartalmaz 4 megépíthető játék épületet, egyiknek egy apró tároló van a tetején, és egy kisebb modellt virágcseréppel, paddal és szökőkúttal. Tiana, Csipkerózsika, Hamupipőke és Ariel LEGO® Disney minifigurákat, valamint 2 gyűjthető gyűrűt tartalmaz, amelyekhez 4, újra és újra cserélhető díszítés tartozik.

A gyerekek megtervezhetik a piactéri kalandot, majd végtelen sok történetet játszhatnak el, és a rengeteg történetindító kiegészítővel új akciókat képzelhetnek el.

Ez a Disney ajándék, megépíthető játékszett segít növelni a gyerekek önbizalmát, és inspirálja a kreatív játékot. A gyerekek és a szülők is le lesznek nyűgözve a különböző épületek részletgazdagságától és színeitől, amelyek passzolnak a figurák ruháihoz.

A LEGO Builder appal a gyerekeknek egy könnyű és intuitív építési élményben is részük lehet. Felnagyíthatják, 3D-ben elforgathatják modelleket, készleteket menthetne el, és követhetik a haladásukat.

Méretek – A kastélyétterem 12 cm magas, 15 cm széles és 11 cm mély.

Ezt láttad már?
close
Ok