Csikócsőr™ - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Csikócsőr™

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:76427
Kor:9-99
Megjelenés éve:2024.06.01.
Alkatrészszám:723
Buckbeak
21035 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Engedd, hogy a gyerekek újraéljék a varázslatos Harry Potter™ kalandokat, és egy játékos kiállítási darabot készítsenek ezzel a Csikócsőr™ játékkal (76427), amely az eddigi legnagyobb, LEGO® kockákból épült modellje a szeretett hippogriffnek!

Vidám ajándékötlet fiúknak, lányoknak és a 9 éves vagy annál nagyobb rajongóknak, hiszen ez a szett egy varázslény teljesen beállítható LEGO figuráját rejti, valamint Hagrid udvarának egy kis része is megépíthető 2 sütőtökkel és egy madárfigurával, hogy kreatív történeteket lehessen mesélni, vagy szemet gyönyörködtető kiállítási darabot lehessen készíteni.

Billents el Csikócsőr fejét, hogy kitárja a szárnyait, hogy repülő pózokba állíthasd, vagy állítsd be a lábát úgy, hogy sétáljon, üljön, vagy a híres meghajló pózt vegye fel!

Tedd még izgalmasabbá az építési élményt a gyerekek számára a LEGO Builder appal, ahol felnagyíthatják és elforgathatják a modellek 3D-s változatát, szetteket menthetnek el, és követhetik a haladásukat!

Ez a gyűjthető LEGO Harry Potter játékszett egy olyan kreatív tevékenységet nyújt az ifjú varázslóknak, boszorkányoknak, mugliknak™, amelyet egyedül vagy a barátaikkal közösen végezhetnek, az építményeket pedig kombinálhatják más LEGO Harry Potter szettekkel (külön kaphatók), hogy még több játéklehetőség nyíljon meg.

A megépíthető Csikócsőr™ figura ebben a 723 elemből álló szettben 18 cm magas.

Ezt láttad már?
close
Ok