Családi ház és elektromos autó - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Családi ház és elektromos autó

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:60398
Kor:6-99
Megjelenés éve:2023.06.01.
Alkatrészszám:462
Family House and Electric Car
29900 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Ez a 6 éves kortól ajánlott LEGO® City Családi ház és elektromos autó (60398) játékkészlet kombinálható szobamodulokkal van ellátva, amik között egy télikertet találsz étkezővel, valamint konyhát, 2 hálószobát és egy fürdőszobát is. A házhoz egy töltőállomás is tartozik az elektromos járműnek, illetve napelemek és egy LEGO Útelem, aminek a segítségével a LEGO City kínálat más készleteivel is összeillesztheted. Csak egészítsd ki a 3 minifigurával és a kutyusfigurával, és kezdődhet is az órákig tartó, fantáziadús játék!

Interaktív, digitális építési útmutatóval
Az illusztrált útmutatóval a gyerekekre szórakoztató építés vár, de akár a LEGO Builder appot is letölthetik, ami magával ragadó építési élményt nyújt. Az appban a gyerekek építés közben megjeleníthetik a modellek 3D-s változatát, emellett nyomon követhetik az építési haladásukat, továbbá virtuális játékkészleteket fedezhetnek fel és menthetnek el.

Tanulás építés és játék közben
A LEGO City készletek funkciókban gazdag épületekkel, életszerű járművekkel és inspiráló szereplőkkel nyújtanak végtelen játéklehetőségeket a valósághű, mindennapi életet mókás és izgalmas módon ábrázoló, fantáziadús játékhoz.

A ház 17 cm magas, 19 cm széles és 16 cm mély, míg az elektromos jármű 4 cm magas, 10 cm hosszú és 4 cm széles.

Ezt láttad már?
close
Ok