Coruscant őrző hadihajó™ - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Coruscant őrző hadihajó™

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:75354
Kor:9-99
Megjelenés éve:2023.09.01.
Alkatrészszám:1083
Coruscant Guard Gunship
69900 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A rajongók a saját Star Wars: A klónok háborúja bevetésük parancsnokai lehetnek a LEGO® kockákból épült Coruscant őrző hadihajóval (75354). 2 pilótafülkét, 2 korongvetőt, 2 állítható ágyút és egy repülés-irányítókart tartalmaz. A hátsó ajtón és az oldalsó tolóajtón keresztül hozzá lehet férni a kabinhoz, ahol elférnek a csapatok. Kitűnő Star Wars™ ajándék a 9 éves vagy idősebb gyerekeknek. A szett 5 LEGO minifigurát is tartalmaz, köztük Fox kapitányt, Palpatine szenátort és Padmé Amidala hercegnőt. Az akciódús játékot 3 sugárpisztoly és 2 sugárfegyver színesíti.

Digitális útmutató.

Töltsd le a LEGO Builder appot a könnyed és intuitív építési élményért! Lépésről lépésre vezető útmutatót, intuitív nagyító és forgató eszközöket tartalmaz, amelyek segítségével a gyerekek építés közben megjeleníthetik az elkészült építőmodell képét.

Vagány építőjátékok.

A LEGO Csoport már 1999 óta alkot ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a Star Wars univerzumból, így a rajongók minden korosztályára óriási kínálat vár.

Építsd meg, játssz vele, és állítsd ki! – Ez a megépíthető és kiállítható LEGO® Star Wars™ köztársasági hadihajó 15 cm magas, 37 cm hosszú és 41 cm széles.

Ezt láttad már?
close
Ok