Carnotaurus dinoszaurusz üldözés - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Carnotaurus dinoszaurusz üldözés

Új 0-3 nem adható
Cikkszám:76941
Kor:7-99
Megjelenés éve:2021.09.01
Alkatrészszám:240
Carnotaurus Dinosaur Chase
29900 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

A fiatalokra órákig tartó, kreatív szórakozás vár ezzel a LEGO® Jurassic World Carnotaurus dinoszaurusz üldözés játékkészlettel (76941), ami tartalmaz egy beállítható Carnotaurus figurát, egy megépíthető helikoptert és egy pickup teherautót. A helikopter tartalmaz egy minifigura-pilótafülkét, forgó propellert és korongvetőt, az akciódús játékhoz. A népszerű Jurassic World szereplők mind a 3 minifigurája befér a teherautóba, ami egy levehető tetővel ellátott vezetőfülkét tartalmaz, így egyszerűen hozzáférhetsz, valamint egy rakteret is találsz benne.

Remek ajándékötlet
Szuper ajándék bármelyik dinoszauruszrajongó gyermeknek, hiszen a készlethez egy könnyen követhető, illusztrált útmutató is tartozik, így a fiatal LEGO rajongók önállóan is megépíthetik, és élvezhetik az élmény minden egyes szakaszát.

Dinoszauruszos akció
Fedezd fel a LEGO Jurassic World sorozat építőjátékait, amelyeket a rajongók minden korosztálya imádni fog, hiszen tartalmaznak öntött, megépíthető dinoszauruszfigurákat, az animációs sorozat és a filmek népszerű szereplőit, vagány járműveket és sok minden mást, a játékhoz és kiállításhoz egyaránt.

  • A gyermekek belevághatnak az izgalmas Carnotaurus dinoszaurusz üldözésbe ezzel a szórakoztató LEGO® Jurassic World játékkészlettel (76941), ami tartalmaz egy megépíthető helikoptert és egy pickup teherautót.
  • 3 minifigurát tartalmaz: Kenjit, Sammyt és Owen Gradyt, valamint egy beállítható Carnotaurus játékfigurát és egy sokkoló kiegészítőelemet az akciódús játékhoz.
  • A játék helikopter tartalmaz egy nyitható minifigura-pilótafülkét, forgó propellert és egy korongvetőt. A teherautóban minda 3 minifigura elfér, emellett találsz benne egy vezetőfülkét levehető tetővel, a hátulján pedig egy rakteret.
  • A Jurassic World: Krétakori tábor és más Jurassic World történetek alapján készült játékkészlet klassz születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 7 éves vagy nagyobb, dinoszauruszrajongó gyermekeknek.
  • A helikopter több mint 7 cm magas, 20 cm hosszú és 6 cm széles. A teherautót, dinoszauruszfigurát és minifigurákat tartalmazó, szórakoztató készlet nagyszerű a mindennapos, kreatív játékhoz.
  • Ehhez a 240 elemből álló készlethez tartozik egy illusztrált, lépésről lépésre vezető útmutató is, így még azok a dinoszauruszrajongó gyermekek is magabiztosan vághatnak bele az építésbe, akik számára még új a LEGO® kockákkal való építés világa.
  • A LEGO® Jurassic World szettek lehetőséget nyújtanak a gyermekeknek (és a felnőtteknek), hogy újraképzeljék az animációs sorozat és a filmek jeleneteit, saját történeteket alkossanak vagy egyszerűen megépítsék és kiállítsák a gyűjthető modelleket.
  • A LEGO® alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy kompatibilisek és minden alkalommal egyszerűen és biztonságosan összeilleszthetők legyenek.
  • A LEGO® kockákat és elemeket alaposan leteszteljük, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok