Captain Rex™ Y-Wing™ Microfighter - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Captain Rex™ Y-Wing™ Microfighter

Új 0-3 nem adható
Cikkszám:75391
Kor:6-99
Megjelenés éve:2024.06.01.
Alkatrészszám:99
Captain Rex Y-wing Microfighter
4200 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

Alkossanak a gyerekek egy csapatot a Star Wars: A klónok háborúja című film népszerű szereplőjével a játékidők küldetései során ezzel a LEGO® kockákból épült Captain Rex Y-Wing™ Microfighter (75391) csillaghajóval!

Vidám és fantáziadús ajándék kreatív fiúknak, lányoknak és 6 éves vagy nagyobb rajongóknak, hiszen ebben a megépíthető, járműves játékszettben most először találkozhatnak a Rex százados Y-szárnyú hajójának LEGO Star Wars™ modelljével.

Úgy terveztük, hogy könnyű legyen megépíteni és gyorsan elkezdődhessen a játék. Az ikonikus Star Wars csillaghajó miniatűr változatához tartozik egy vezetőülés, 2 korongvető és Rex százados LEGO minifigurája 2 romboló pisztollyal.

Turbózd fel a gyerekek szórakozását egy kreatív élménnyel, amit a LEGO Builder app nyújt, ahol útmutatók, valamint digitális nagyító és forgató képmegjelenítő eszközök segítenek a gyerekeknek abban, hogy magabiztosan építsenek!

Ez a kicsi szett része a vidám, gyűjthető, gyorsan megépíthető LEGO Star Wars Microfighterek sorozatának (külön kaphatók), amelyek együtt még több kockákból épült, akciódús kalanddal várnak.

Rex százados megépíthető microfightere ebben 99 elemből álló szettben 2cm magas, 11 cm hosszú és 8 cm széles.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok