Boutique Hotel - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Boutique Hotel

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:10297
Kor:18-99
Megjelenés éve:2022.01.01.
Alkatrészszám:3066
Boutique Hotel
88900 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal
A termék új.
Megvásárolnád használtan?»

Képzeld el, hogy fantasztikus időt töltesz egy luxushotelben. Ahol minden részlet gondosan kidolgozott. Ahol minden vendég kívánsága stílusosan teljesül. Most pedig megépítheted saját, kikapcsolódást nyújtó hoteledet ezzel a felnőtteknek szánt LEGO® Boutique Hotel (10297) modellépítő projekttel.

Minden sarkon meglepetések várnak rád
Élvezd az órákig tartó, magával ragadó építést, miközben megalkotod a modell 5 szekcióját. A szokatlan, háromszög-geometriával és elegáns dekorációval kidolgozott modellt a fényűző, századfordulós európai építészet inspirálta. Építsd meg a vendégszobákat és a tetőtéri lakosztályt, az előcsarnokot, a teraszt és a lépcsőt. Ezután fedezd fel a benne rejlő történeteket, többek között azokat a mókás részleteket, amik a LEGO Moduláris épületek gyűjteményének más modelljeit szimbolizálják. Az 5 szekció között találsz egy dekoratív kupolát és tetőablakot, valamint eddig sosem látott elemeket és színeket, amiket a felnőtt építők garantáltan imádni fognak.

Üdvözlünk a saját terepeden
Légy kreatív. Koncentrálj az építésre. Építsd meg saját, építészeti műalkotásodat! Ez a készlet a felnőtteknek szánt, gyűjthető LEGO építőkészletek része.

Ezt láttad már?
close
Ok