Börtönsziget - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Börtönsziget

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:60419
Kor:7-99
Megjelenés éve:2024.01.01.
Alkatrészszám:980
Police Prison Island
33130 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A LEGO® City Rendőrségi börtönsziget (60419) a város leghírhedtebb szélhámosainak ad otthont, de nekik más terveik is vannak!

Akciódús kalandok várnak rád ezzel a fantasztikus játékkészlettel, amely egy sziklaparti börtönt tartalmaz, és tele van funkciókkal.

Tartalmaz továbbá egy helikoptert, egy rendőrségi motorcsónakot, egy gumicsónakot, 3 rendőrtiszt és 4 fogoly minifigurát, valamint rendőrkutya- és cápafigurákat.

Ez a börtönszigetes játék tele van belső részletekkel a fantáziadús játékhoz, beleértve a vezérlőszobát, a személyzeti pihenőszobát, az előcsarnokot, az udvart titkos menekülőnyílással, a kennelszobát, a cellát ágyakkal és a menekülő alagutat, amely egy elhagyott bányába vezet, plusz egy rab mosókonyháját a börtönből való szökést elősegítő eszközökkel. A további részletek közé tartozik a helikopter-leszálló és a sziklafal laza sziklával a robbanásszerű távozáshoz.

A LEGO Builder alkalmazással a fiatalokra izgalmas építési kaland vár.

Az alkalmazásban játékkészleteket fedezhetnek fel és menthetnek el, nyomon követhetik az építési haladásukat, valamint építés közben felnagyíthatják és elforgathatják 3D-ben, hogy minden szögből megjelenítsék a modellek képét.

Méretek -  A 980 elemből álló börtönsziget építőkészlet 37 cm magas, 40 cm széles és 16 cm mély.

Ezt láttad már?
close
Ok