Boombox - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Boombox

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:43115
Kor:9-99
Megjelenés éve:2021.06.01
Alkatrészszám:996
33442 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Tárd fel a gyermekek előtt a videoklip-készítés világát, miközben a rendezőjük és sztárjuk lesznek saját videoklipjeiknek a LEGO® VIDIYO™ Boombox (43115) készlettel. Töltsd le az ingyenes alkalmazást, hogy be tudd szkennelni a 4 zenész minifigurát. Ezután szkenneld be a modellt, és nézd meg, ahogy színpaddá válik, miközben a gyermeked elkészíti videoklipjét, amit másokkal is megoszthat a biztonságos, közösségi felületen.

A zenei műfajok ünneplése
A Boombox telis-tele van olyan funkciókkal, amelyek órákig tartó játékot nyújtanak offline és a digitális alkalmazásban egyaránt. A gyermekek örömmel fogják elforgatni a fejeket, a hangszórókat és a fényeket a játékmodellen, hogy megváltoztassák a jelenetet és a világítást a videoklipjeikben. Minden elem 4 választási lehetőséget rejt, így a gyermekek szabadjára engedhetik kreativitásukat – például a fejek kicserélésével választhatnak a trópusi, űrbéli, erdei vagy kastélybeli jelenetek közül.

Alkoss zenei élményeket!
A LEGO VIDIYO készletek biztonságos, társasági játékélményt nyújtanak, amelyekkel a gyermekek a rendezőjük és sztárjuk lehetnek saját videoklipjeiknek. Nézd meg, hogyan fejlődik a kreativitásuk, miközben olyan videókat készítenek, amelyek telis-tele vannak mókás karakterekkel, dalokkal, táncmozdulatokkal és lenyűgöző effektekkel.

Ezt láttad már?
close
Ok