Beszállás a Tantive IV™-be - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Beszállás a Tantive IV™-be

Új 0-3 nem adható
Cikkszám:75387
Kor:8-99
Megjelenés éve:2024.03.01.
Alkatrészszám:502
Boarding the Tantive IV
19355 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

Éld át újra, hogy Darth Vader rohamosztagosai megszállják a Tantive IV-et, mint a Star Wars: Egy új remény című filmben ezzel a 8+ éves kortól ajánlott, megépíthető játékszettel (75387)!

A Tantive IV belső folyosójának részletgazdag másolata, ahol Darth Vader rohamosztagosai csatáznak Antilles kapitány lázadó flottájával.

Találhatók karok, amelyekkel berobbanthatod a főbejáratot és fellökheted a figurákat a csata eljátszása közben. A csatlakozók lehetővé teszik, hogy az építők a 75387 szettet (külön kapható) is hozzákapcsolják, hogy bővítsék a folyosót.

Ez a gyűjthető, kockákból épült játékkészlet 7 LEGO® Star Wars™ minifigurát tartalmaz, köztük Darth Vadert, 2 rohamosztagost, 2 lázadó rohamosztagost és Antilles tábornokot kiegészítőkkel, hogy akciódús legyen a játék.

Remek ajándék a rajongóknak és a Star Wars ereklyék gyűjtőinek, hiszen ez az építőszett tartalmaz egy különleges, a LEGO Star Wars 25. évfordulóját ünneplő ARC-5555 katona minifigurát bemutatóállvánnyal.

Építsd meg, játssz vele, és állítsd ki!

A Tantive IV folyosójának megépíthető modellje ebben az 502 elemből álló szettben 8 cm magas, 22 cm széles és 13 cm mély.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok