Belváros - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Belváros

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:60380
Kor:8-99
Megjelenés éve:2023.06.01.
Alkatrészszám:2010
Downtown
76415 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Lepd meg hétköznapi kis hősödet egy fantasztikus építési és játékélménnyel, amit a LEGO® City Belváros (60380) nyújt! Ez a kombinálható szobamodulokkal ellátott, klassz játékkészlet fodrászatot, állatkórházat, blogstúdiót, tetőtéri diszkót, képregényboltot, műszaki üzletet, takarítói szobát és egy hotelt is tartalmaz. Mindemellett egy park, street-food terület, 14 inspiráló karakter és egy LEGO Útelem is vár rád, aminek a segítségével a LEGO City kínálat más készleteivel is összeillesztheted a modellt.

3D-s építési élmény
Töltsd le a LEGO Builder appot, ahol interaktív digitális élmény vár rád! A digitális útmutató eszközeivel a gyerekek építés közben felnagyíthatják, megforgathatják és minden szögből megjeleníthetik a modellek képét. Az appban emellett nyomon követhetik az építési folyamatot, illetve virtuális játékkészleteket fedezhetnek fel és menthetnek el.

A valós élet alapján készült játékok
A LEGO City készletek valósághű modellekkel és inspiráló karakterekkel bátorítanak végtelen játékra, ahol a gyerekek szabadon kifejezhetik a kreativitásukat a fantáziadús történetek és kalandok során, amik a valós életet szórakoztató és izgalmas módon mutatják be.

A LEGO® City Belváros építőkészlet 42 cm magas, 45 cm széles és 38 cm mély.

Ezt láttad már?
close
Ok