Batman™ páncélozott robot - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Batman™ páncélozott robot

Új 0-3 nem adható
Cikkszám:76270
Kor:6-99
Megjelenés éve:2024.06.01.
Alkatrészszám:140
Batman Mech Armor
0 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

A Batman™ robotjáték ideális a szuperhősakciók és a robotjátékok 6+ éves rajongói számára. A hatalmas Batman figurával és a szuperhős minifigurával a vezetőülésben a Batman páncélozott robot (76270) tökéletes ajándék az ifjú bűnüldözőknek.

A gyerekek belehelyezhetik a LEGO® Batman minifigurát a robotjáték felnyitható vezetőülésébe. A robotfigura egy megépíthető Batarangot™ tart a kezében, karjára pedig egy korongkilövő van erősítve. A hátán hátrakéta van, amelyet egy 2 részes, különféle pozíciókba állítható köpeny takar.

A minifigura anyagból készült köpenyt visel, és Batarangot tart a kezében, amelyet a robot jobb karján lehet tárolni. A robot csuklós karja, lába és feje lehetővé teszi, hogy Batman rajongói és a szuperhősfigurák kedvelői végtelen sok csatát játsszanak el.

A gyerekek bővíthetik a játéklehetőségeket, ha kombinálják ezt a Batman szuperhősjátékot a választék többi LEGO robotjával (külön kaphatók).

A digitális élmény érdekében az építők felnagyíthatják, elforgathatják a modellek 3D-s változatát, és követhetik a haladásukat a szórakoztató és intuitív LEGO Builder appban.

A 12 cm magas, 140 elemből álló, megépíthető Batman™ robot szuperhőskalandokat ad bármely ifjú szuperhős kezébe.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok