Bandmates - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Bandmates

Új 0-3 nem adható
Cikkszám:43101
Kor:7-99
Megjelenés éve:2021.03.01.
Alkatrészszám:11
Bandmates, Series 1 (Complete Random Set of 1 Minifigure)
1390 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

A készlet egy darab minifigurát tartalmaz! Inspiráld a gyermekeket arra, hogy izgalmas videóklipek rendezői, készítői és sztárjai legyenek a LEGO® VIDIYO™ Bandmates (43101) szettel és alkalmazással. A 12 gyűjthető, különböző zenei műfajok ihlette szereplőt tartalmazó játékban táncos, rapper, gitáros, dobos és énekes minifigurák is vannak. Az alkalmazás segítségével a gyermekek pillanatok alatt életre kelthetik őket a videójukban.

Oldj fel izgalmas effektusokat a BeatBitekkel!
Minden Bandmate igazi személyiség, emellett 3 BeatBits tartozik hozzá. Olvasd be a BeatBits elemeket az alkalmazásban, hogy feloldd az effekteket, a hangokat és még sok minden mást, miközben a gyermekek elkészítik videoklipjüket. A rendszeresen frissülő dal-opciókkal a gyermekek minden játék során egy új zenei élményt élhetnek át.

Oszd meg biztonságosan a videoklipeket online!
A LEGO VIDIYO alkalmazás rengeteg olyan funkciót tartalmaz, amelyek biztonságban tartják a gyermekeket online. Az avatároknak és az alkalmazás által generált felhasználóneveknek köszönhetően a felhasználók névtelenek maradnak. Minden videófeltöltés és hozzászólás moderálva van, a szülői kezelőfelülettel pedig a felnőttek szabályozhatják azt, hogy a gyermekük mit oszt meg és mihez fér hozzá.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok