Az álomlények istállója - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Az álomlények istállója

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:71459
Kor:8-99
Megjelenés éve:2023.08.01.
Alkatrészszám:681
Stable of Dream Creatures
29820 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A 8+ éves gyermekek felfedezhetik a szeszélyes Az álomlények istállója (71459) szettet ezzel a LEGO® DREAMZzz™ építőjátékszettel, amely a sorozaton alapszik. A szett, amely telis-tele van természet ihlette részletekkel és új barátokkal, lehetővé teszi, hogy a gyerekek mesebeli lényekkel találkozzanak és varázsvirágokat neveljenek. A rengeteg szuper részlet felvirágoztatja a gyerekek fantáziáját. A gyerekek örömmel fedezik majd fel a működő szélmalmot, az istállót (amelynek nyitható ajtajai és ablakai vannak), és két új mesebeli baráttal, 2 álomlakóval ismerkedhetnek meg.

1 készlet, 2-féle építési mód.

A szett 2-féle építési lehetőséget kínál. A gyerekek dönthetnek úgy, hogy a szarvasjátékot szárnyas pegazussá vagy egy csodálatos erdőőrré dekorálják. A kreativitás fejlesztése mellett, a gyerekek játékideje is a kétszeresére nő.

Fantasztikus részletek.

A szarvas feje és lába mozgatható, így könnyű pózokba helyezni és játszani vele, az agancsát pedig le lehet cserélni az istállóban lévő virágokra. A részletgazdag minifigurák közt található Izzie, Zoey, Cooper és Mrs. Castillo.

Méretek – Az istálló 18 cm magas, 47 cm széles és 12 cm mély.

Ezt láttad már?
close
Ok