Autumn háza - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Autumn háza

Új 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:41730
Kor:7-99
Megjelenés éve:2023.01.01
Alkatrészszám:853
Autumn's House
24020 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Fedezz fel egy barátsággal teli házat ezzel a 7 éves kortól ajánlott LEGO® Friends Autumn háza (41730) szettel! A gyerekek örömmel fogják megismerni a kedves Autumn-ot, aki a barátait, Leót és Aliyát is áthívta, és mindenkinek klassz elfoglaltságokat tervezett. A sütésrajongók segíthetnek Leónak almát szedni, majd pitét sütni a konyhában. Eközben a kis állatbarátok csatlakozhatnak Aliyához, hogy gondoskodjanak az új csikóról. A házban sok-sok felfedezésre váró helyiség van, köztük egy konyha, egy hangulatos nappali, étkező, fürdőszoba és Autumn természet ihlette szobája. Emellett kint is nagy tér vár rád, ahol egy teraszt, teleszkópot, jegyzetfüzetet és távcsövet is találsz, ahol a barátok madarakat leshetnek.

Az építés új módja
Hagyd, hogy a LEGO Builder app útmutatást nyújtson gyerekednek egy intuitív építési kaland során, ahol felnagyíthatja és megforgathatja a modellek 3D-s változatát, készleteket menthet el, és nyomon követheti a haladását.

Üdvözlünk Heartlake City új generációjában!
A LEGO Friends univerzumban a gyerekek barátokat szerezhetnek, izgalmas helyszíneket fedezhetnek fel, és életszerű kalandokat játszhatnak el.

Ezt láttad már?
close
Ok