AT-AT™ - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

AT-AT™

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:75313
Kor:18-99
Megjelenés éve:2021.11.26.
Alkatrészszám:6785
AT-AT - UCS
299000 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal
A termék új.
Megvásárolnád használtan?»

Megérkezett az AT-AT (75313), amire minden LEGO® Star Wars™ rajongó várt. Az Ultimate Collector sorozat megépíthető és kiállítható modelljének állítható lábai és feje van, emellett tartalmaz ágyúkat valósághű, visszarúgó mozdulattal, forgóágyúkat, nyílást a bomba ledobásához, valamint egy kampót Luke Skywalker köteléhez, akárcsak a hoth-i csatában.

Egy Birodalmi hadsereg is elfér benne
Az AT-AT több mint 62 cm magas, emellett könnyedén kinyitható, így a részletes belteret is megnézheted. A főtest belsejében elég hely van 40 LEGO minifigurának (a készletben 9-et találsz, köztük Veers tábornokot és Luke Skywalkert), 4 speeder bike-nak (2 mellékelve), valamint a csomagban található E-Web gyorstüzelésű ágyúnak is. A fej/pilótafülke 2 LEGO minifigura-ülést tartalmaz, amelyek mellett még 1 vagy több minifigura is elfér. Az adattáblával teljessé varázsolhatod ezt az elbűvölő dísztárgyat.

Szuper ajándék
Ez a felnőtteknek szánt, gyűjthető LEGO Star Wars készlet különleges ajándék lehet magadnak, a Star Wars rajongóknak és bármely haladó szintű LEGO építőnek. Tartozik hozzá egy átlátható útmutató is, így a magával ragadó és kihívást jelentő építés minden egyes lépését élvezni fogod.

Ezt láttad már?
close
Ok