Ariel zenei színpada - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Ariel zenei színpada

Új 0-3 nem adható
Cikkszám:43235
Kor:4-99
Megjelenés éve:2024.06.01.
Alkatrészszám:60
Ariel's Music Stage
0 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

Színpad és kreatív játék várja a 4+ éves gyerekeket, miközben a LEGO® ǀ Disney Princess Ariel zenei színpada (43235) építőjátékkal megtanulják azt is, hogyan kell építeni.

Ezt a Disney Princess megépíthető, ajándéknak is tökéletes szettet úgy terveztük, hogy fejlessze a problémamegoldó készséget és végeláthatatlan kreatív játékra inspirálja a kicsiket.

Ez a gyerekeknek szóló készlet tartalmaz egy LEGO ǀ Disney Ariel minibaba-figurát és egy LEGO ǀ Disney Sebastian állatfigurát. Tartozik hozzá egy színpad forgó padlóval, egy büférészleg-építmény egy székkel, és olyan történetindítókat rejt, mint a gitár, a rumbatökök vagy az ananász.

A kezdőkockaelem egy stabil alapot biztosít a gyerekek számára, így hamar elkezdődhet a játék, az intuitív építési útmutatót pedig színes képregényformában készítettük azoknak a gyerekeknek, akik most kezdik tanulni az olvasást.

Ez a szuper, 4+ éves kortól ajánlott LEGO ǀ Disney építőszett eleget tesz a gyerekek A kis hableány témájú építőjátékok iránti rajongásának, hiszen könnyen el lehet vinni a közös játékalkalmakra, és a felnőttek is remekül osztozhatnak a kicsikkel a vidám építési élményben.

A 60 elemből álló játékkészletben található egy megépíthető színpad, amely 12 cm magas, 8 cm széles és 6 cm mély.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok