Ariel víz alatti palotája - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Ariel víz alatti palotája

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:43207
Kor:6-99
Megjelenés éve:2022.03.01.
Alkatrészszám:498
47880 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A kis hableány című Disney film 6 éves vagy nagyobb rajongóira remek kalandok várnak a tenger mélyén ezzel a LEGO® ǀ Disney Ariel víz alatti palotája (43207) készlettel, amihez megépíthető palota, 3 minifigura és 6 LEGO állatfigura tartozik, plusz interaktív digitális építési útmutatók, amikkel az építés még jobb szórakozás lesz. Az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban az intuitív eszközök segítségével a gyerekek építés közben megjeleníthetik a modell képét.

Játék, tanulás és fejlődés
Ez a részletesen kidolgozott Disney palotás készlet telis-tele van funkciókkal és kiegészítőkkel, amik felturbózzák a képzelőerőt és a kreativitást, miközben a gyerekek eljátsszák és újra átélik kedvenc filmjeleneteiket, vagy saját történeteket találnak ki. A készlet az önálló és a csoportos játékhoz egyaránt klassz, hiszen a különböző életkorú szereplőkkel a gyerekek családi történeteket játszhatnak el.

Ikonikus szereplők
Ezzel a készlettel a gyerekek gyorsan belevághatnak a játékba Disney Ariel, Arista és Triton király minifiguráival, valamint Sebastian, Ficánka és 4 delfin LEGO figurával, így bármelyik Disney Princess rajongónak varázslatos ajándék lesz.

Ezt láttad már?
close
Ok