Ariel varázslatos víz alatti palotája - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Ariel varázslatos víz alatti palotája

Új Raktáron
Cikkszám:10435
Kor:2-99
Megjelenés éve:2024.06.01.
Alkatrészszám:116
Ariel's Magical Underwater Palace
32210 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Merüljenek el a Disney A kis hableány című film rajongói a tenger alatti szórakozás világában a LEGO® DUPLO® ǀ Disney Ariel varázslatos víz alatti palotája (10435) kisgyermekeknek szóló építőjátékkal!

A 2+ éves kisgyermekek a logikus gondolkodás és az önkifejezés segítségével alkotják újra a Disney Junior Ariel című műsorának jeleneteit.

A kisgyermekek segítenek Ariel, a Disney-hercegnő, LEGO DUPLO figurájának elkészülni a hálószobában. Majd táncra perdülnek vele a parketten Ficánka és Sebastian társaságában, akik hangszereken játszanak.

Még csak párat említettünk a számos kiegészítő közül, amelyek arra inspirálják a kicsiket, hogy történeteket találjanak ki Arielről és barátairól. A figurák szerepébe bújva a kicsik felfedezhetik a kapcsolatok építését.

Ez a megépíthető fejlesztőjáték az ügyességet is támogatja, miközben a kicsik forgatják a táncteret és meglökik a mozgatható hintát.

Ariel megépíthető, tenger alatti játék palotája segíti a kicsik finommotoros készségeinek és kéz-szem koordinációjának fejlődését, miközben összerakják a szett építőelemeit a saját, kreatív elképzelésük szerint, hogy egy büszkén kiállítható modellt építsenek.

A 116 elemből álló LEGO® építőszett tartalmaz egy palotát, amely 42 cm magas, 35 cm széles és 21 cm mély.

Ezt láttad már?
close
Ok