Ariel és Ficánka kávézója - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Ariel és Ficánka kávézója

Új Raktáron
Cikkszám:10420
Kor:2-99
Megjelenés éve:2024.06.01.
Alkatrészszám:22
Ariel and Flounder's Café Stand
6130 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

Lepd meg A kis hablány rajongóit egy víz alatti kalanddal, hogy a LEGO® DUPLO® ǀ Disney Ariel és Ficánka építőjáték kávézóban (10420) időzhessenek!

A 2 éves vagy annál nagyobb óvodások kedvenc szereplőikkel lehetnek együtt, akiket a Disney Junior TV Ariel című műsorából már jól ismernek.

A LEGO DUPLO építőjátékhoz asztalok, székek és gyümölcselemek tartoznak. A megépíthető játék kávézón van egy nyitható és csukható, csuklópántos ablakkal ellátott kiszolgáló nyílás, hogy a kis építők gyakorolhassák a finommotoros mozgásokat.

Ez az építőjáték, amely a fantáziát és a kreativitást inspirálja, lehetővé teszi, hogy a felnőttek és a gyerekek osztozzanak a tanulás pillanataiban. A kicsik megfigyelik és eljátsszák a 2 LEGO DUPLO figura kalandjait: Ariel és Ficánka.

Elkezdik megérteni az érzéseket azáltal, hogy megnevezik azokat az érzelmeket, amelyeket a szereplők élhetnek át az adott játékhelyzetben.

Ez a fejlesztő építőjáték segít a logikus gondolkodás fejlesztésében is, miközben a kicsik összerakják a könnyen kezelhető kockákat, hogy újraalkossák a tévéműsor jeleneteit.

A 24 elemből álló LEGO® építőszett tartalmaz egy megépíthető játék kávézót, amely 13 cm magas, 16 cm széles és 9 cm mély.

Ezt láttad már?
close
Ok