Ariel, Belle, Hamupipőke és Tiana mesebeli kalandja - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Ariel, Belle, Hamupipőke és Tiana mesebeli kalandja

Új
Cikkszám:43193
Kor:0-0
Megjelenés éve:2021.08.01
Alkatrészszám:0
8172 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

Izgalmas kalandok várják a Disney Pricess rajongókat ebben a LEGO® ǀ Disney Ariel, Belle, Hamupipőke és Tiana mesebeli kalandja (43193) szettben. Ebben az építőkészletben egy kastélyt találsz, felhúzható híddal, matricalappal, amivel dekorálni tudod a kastélyt és a hintót, de nyomtatott építési útmutatót és digitális Instructions PLUS is található a dobozban. A LEGO építési útmutató alkalmazás felhasználásával a gyermekek felnagyíthatják, elfogathatják és megjeleníthetik a modellt. Az irányított építési folyamat során még a legfiatalabb építők is építőmesterek lehetnek... bámulatos!

Játszhatsz bárhol, bármikor
A gyermekek rengeteg kreatív játéklehetőséget fedezhetnek fel ebben a hordozható játékkészletben. Önállóan is lehet játszani vele, de más LEGO ǀ Disney szettekkel is lehet társítani, és telis tele van olyan jellemzőkkel és történetindítókkal, amelyek beindítják a fantáziát.

Kedvelt szereplők és izgalmas helyszínek
Ezzel a kreatív LEGO szettel a gyermekek gyorsan játékba kezdhetnek a 4 mikrofigurával – Disney Hamupipőkével, Tianával, Bellével és Ariellel – valamint Guszti, Lumiere, egy delfin és egy béka LEGO figurával. A mesekönyv a legjobb hétköznapi ajándék egy gyermek számára.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok