Aquapark - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Aquapark

Új Raktáron
Cikkszám:10989
Kor:2-99
Megjelenés éve:2023.08.01.
Alkatrészszám:19
Water Park
13966 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A legjobb fürdőjátékot keresed a 2+ éves gyermekeknek? A LEGO® DUPLO® Városi Kalandok Aquapark (10989) a fürdetést izgalmas tanulássá varázsolja, miközben a gyermekek felfedezik ezt a színes aquaparkot. Amellett, hogy megismerteti a kis vízi manókat a számokkal, és fejleszti az öntési készségüket, a szettet könnyű tisztán tartani és tárolni is.

Interaktív játék, tele kreatív játéklehetőségekkel.

A fejlesztőjáték tartalmaz egy átalakítható pálmafát, amelyet a gyerekek megnöveszthetnek a számozott (1,2,3) kockákkal. Megtölthetik a pálmafa vödrét vízzel, hogy lelocsolják a gyermekfigurát, lecsúsztathatják a kis fürdőzőt a vízi csúszdán, és úsztathatják az aranyos úszóteknőcön. Ha feltöltik a felhőt, akkor esővel boríthatják a mókás játékokat.

Praktikus kialakítás, amit imádni fognak a szülők.

A LEGO DUPLO fejlesztő fürdőjátékokat úgy tervezték, hogy a szülők is elkísérhessék a gyermeket a vidám felfedezőúton. A fürdés végén fel lehet nyitni az úszó gyűrűt, így a felnőttek megszáríthatják és higiénikusan tisztíthatják a fürdőjátékot.

Építési móka a fürdéshez - A játékkészlet több mint 22 cm hosszú, 25 cm széles, 19 cm mély, és része a LEGO® DUPLO® fürdőjátékok választékának (külön kaphatók).

Ezt láttad már?
close
Ok