Anna és Elsa varázslatos körhintája - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

Anna és Elsa varázslatos körhintája

Új 0-3 nem adható
Cikkszám:43218
Kor:6-99
Megjelenés éve:2023.06.01.
Alkatrészszám:175
Anna and Elsa's Magical Carousel
8062 Ft
A termék jelenleg nem rendelhető, kérjük érdeklődjön.

Lepd meg a 6 éves vagy nagyobb Disney rajongókat ezzel a játékhoz és kiállításhoz egyaránt tökéletes LEGO® ǀ Disney Anna és Elsa varázslatos körhintája (43218) építőjáték-készlettel! A szett egy forgó körhintát tartalmaz, amit Elsa ikonikus jégkastélya ihletett, emellett 2 miniszánkót, 3 LEGO mikrofigurát és egy Disney Olaf LEGO figurát is találsz. Építés közben a gyerekekre egyszerű és intuitív kaland is vár a LEGO Builder appban, ahol felnagyíthatják és megforgathatják a modellek 3D-s változatát, készleteket menthetnek el, és nyomon követhetik a haladásukat.

Menj egy kört!
A készlet fejleszti a gyerekek építési készségeit és képzelőerejét: arra bátorítva őket, hogy a népszerű Disney Jégvarázs karakterek társaságában fejest ugorjanak a kreatív játékban. Ez a megépíthető modell játékhoz és kiállításhoz egyaránt szuper, emellett más LEGO ǀ Disney készletekkel is kombinálható (külön kaphatók), így még több szórakozást nyújt.

Ünnepeld a Jégvarázs mókát!
A gyerekekre rengeteg szórakozás vár, miközben beindítják a kreativitásukat. A készlet 4 jól ismert Disney Jégvarázs karaktert tartalmaz: Annát, Elsát, Kristoffot és Olafot. A szett szuper a rövid, mindennapos játékhoz, így mókás ajándék Disney rajongóknak.

A 17 cm magas és 9 cm széles körhinta órákig tartó kreativitásra inspirál, ami a polcon vagy asztalon kiállítva is klasszul mutat a következő játékidőig.

Ezt láttad már?
Módosítson a szűrési feltételeken, mert nincs találat
close
Ok