A mozgás eredendő sárkánya - Kockafalu
close
A kosárba helyezett LEGO® készlet használt!
A termékleírás fontos információkat tartalmaz!
Kosaram
0 - termék 0 Ft
Jelenleg egy termék sincs a bevásárlókosaradban!
Végösszeg: 0 Ft
Még 40 000 Ft-ért kell vásárolnod az
ingyenes szállításhoz!
KOSÁR OLDALRA

A mozgás eredendő sárkánya

Új Ingyenes szállítás 0-3 nem adható Raktáron
Cikkszám:71822
Kor:12-99
Megjelenés éve:2024.06.01.
Alkatrészszám:1716
Source Dragon of Motion
54980 Ft
Szállítás várható ideje: azonnal

A 12 éves vagy annál nagyobb gyermekek a NINJAGO® Sárkányok birodalma 2. évadának magasan szárnyaló kalandjaiban vehetnek részt A mozgás elemi sárkánya (71822) kalandjátékkal.

Ez a valaha volt legnagyobb LEGO® játék sárkány, amelynek beállítható lába, farka, csípője, feje, nyaka és hatalmas szárnya van. A hátán egy nyeregtrón található, és 6 kisebb spirit sárkány is tartozik hozzá.

A sárkányos játékszett 6 minifigurát tartalmaz, akikkel csatajeleneteket lehet eljátszani: Kai, Wyldfyre és Arin (vagány kard- és harci kiegészítőkkel), és a gonosz trió, Ras főúr, Jordana és egy farkasálarcos harcos, akik saját harci kiegészítőkkel vannak felfegyverezve.

A LEGO® NINJAGO szettek és megépíthető, gyerekeknek készült nindzsajátékainak választéka robotokat, járműveket és templomokat tartalmaz, így a nindzsarajongók eljátszhatják kedvenc kalandjaikat a hősökkel.

Mindegyik játék megépíthető a LEGO Builder app segítségével, amely egy könnyű és intuitív építési kalandon kísér végig téged és a gyerekedet. Nagyítsd fel és 3D-ben forgasd el a modelleket, ments el készleteket, és kövesd nyomon a haladásodat!

Ez az 1716 elemből álló LEGO® szett tartalmaz egy hatalmas sárkányjátékot, amely 39 cm magas, 63 cm hosszú és 74 cm széles, amikor kitárja a szárnyait.

Ezt láttad már?
close
Ok